Vill du bli av med dina åderbråck? 


Vill du bli av med dina åderbråck? 


Många tror att åderbråck är något som man behöver leva med. Så var det också tidigare. Men tack vare den senaste lasertekniken har vi på Venous Centre möjlighet att hjälpa dig att enkelt bli av med dina besvär.Det finns ingen anledning att åderbråck ska begränsa dig i ditt liv.

På Venous Centre har vi specialiserat oss på att hjälpa dig med att bli av med åderbråck.
 Vi är den ledande åderbråckskliniken i hela Skandinavien med över 3 500 behandlingar per år och var först ut i Sverige med modern laserteknik. Alla våra åderbråcksbehandlingar utförs med lokalbedövning och eventuell sedering.

Vi besöker städer i hela Sverige, från Kiruna i norr till Lund i söder, med våra fasta mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Borlänge. 

Från förundersökning till uppföljning 12 månader efter behandling finns vi där för att svara på dina frågor. Vi tar hand om dig hela vägen – Every step of the way! 

Kontakta oss redan i dag så svarar vi gärna på dina frågor >>

Smart Rabattfakta

Hos Scandinavian Venous Centre får du professionell behandling av dina åderbråck. Från förundersökning till uppföljning 12 månader efter behandling finns vi där för att svara på dina frågor.

Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >