Trygghet för dig och dina nära & kära

Trygghet för dig och dina nära & kära

Lawly (tidigare Qleo) erbjuder dig som Smart Senior trygg juridisk rådgivning.

Se filmen när Smart Seniors medlem Rolf Andersson träffar chefredaktören på Dagensjuridik.se, Stefan Wahlberg.

Skapa trygghet för dig och dina nära & kära

Under våren skickade vi ut en undersökning till våra medlemmar som fick oss att inse att juridik helt klart är ett område där det finns ett stort behov av stöd och vägledning.

Vår undersökning visade att 61% av alla respondenter inte har upprättat något testamente och att 25% av alla fritextsvar berörde framtidsfullmakt. Vi fick också en mängd frågor om gåvobrev. Tack vare ert engagemang och det underlag vi har fått av er har vi kunnat arbeta fram ett väldigt förmånligt erbjudande tillsammans med Lawly som är en digital juristbyrå.

 Vilka är Lawly och varför valde vi Lawly?

Vi letade efter en leverantör med lång erfarenhet av juridisk rådgivning. Vi hittade Lawly, ett nytänkande bolag som besitter över 27 års erfarenhet av juristbranschen. Lawly har fokuserat på att ta bort onödiga och tidskrävande moment som blir kostsamma för dig som konsument. Lawly har också en stark vision att juridiken inte behöver vara komplex, dyr och svåråtkomlig. Oavsett vem du är och vart du befinner dig ska du få tillgång till trygg juridisk rådgivning.

Lawly har skapat en unik webblösning för dig som Smart Senior, där du som medlem får möjlighet att upprätta testamente, framtidsfullmakt och gåvobrev tillsammans med en erfaren jurist. På så vis kan du känna dig trygg med att avtalen är upprättade efter dina önskemål

Avtalspaketet Trygg Senior

Vi har tillsammans med Lawlys jurister fört diskussioner gällande vilka avtal som bör vara på plats för våra medlemmar. Utifrån diskussionerna har vi utformat ett ”avtalspaket” som vi kallar Trygg Senior. Innehållet i detta avtalspaket är ett testamente, en framtidsfullmakt och ett gåvobrev. Samt att du får hjälp av en erfaren jurist som hjälper dig att upprätta avtalen.

Det finns få saker som väcker så mycket känslor och oenigheter som arv. När dessa avtal är upprättade kan du och dina nära och kära känna sig trygga. Läs mer under rabattfakta uppe till höger och läs mer på informationssidan via knappen. Fram till slutet av december betalar du bara 2 995 kr istället för 5 990 kr för hela paketet.

Smart Rabattfakta

Detta ingår i avtalspaketet: “Trygg Senior”:

  • Testamente 
  • Framtidsfullmakt
  • Gåvobrev
  • Jurist som upprättar avtalen och kvalitetssäkrar dem innan du signerar. 

Marknadspriset för att upprätta dessa tre avtal tillsammans med en jurist är från 11 000 kr och uppåt.

Just nu kan du som Smart Senior upprätta dessa avtal tillsammans med en jurist för endast 2 995 kr om du köper innan den 31 december. Därefter gäller priset 5 990 kr på Avtalspaketet Trygg Senior.

Ta del av erbjudandet

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >