Solsidan är tillbaka – se säsong 6 på C More!

Solsidan är tillbaka – se säsong 6 på C More!

Säsong 6 av Solsidan är här med premiär den 20 oktober i år! Se succéserien och en massa annat på C More där du som Smart Senior har hela 15% rabatt. Prova 1 månad fritt! På ett år kan du spara upp till 804 kr.

Säsong sex utspelar sig 1,5 år efter långfilmen och består av tio avsnitt. Mickan hemsöks av en gammal mobbare som är nyinflyttad i kvarteret och Fredde inser att det finns mer i livet än pengar. Alex får ta större ansvar för vardagssysslorna när Anna säkrar ett långfilmskontrakt med inspelning i Ungern. Viktor går sista året i högstadiet och får sin första riktiga flickvän, den sköra Lovisa.

Titta på film, serier, barnunderhållning, tv-kanaler och TV4 program utan reklamavbrott. Med C More får du underhållning som passar dig, precis när du vill. Du kan titta på din TV, dator, mobil och surfplatta.

Fler premiärer kommer löpande tillsammans med ett stort utbud av film, serier, barnunderhållning och alla TV4-program utan reklamavbrott.

Smart Rabattfakta

Just nu får du som Smart Senior C More 1 månad fritt och därefter 15% rabatt på utvalda paket hos C More!

Erbjudandet gäller paketen C More TV4 och C More Familj. Erbjudandet gäller nya C More kunder och/eller vid uppgradering av befintligt abonnemang.

Ta del av erbjudandet

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

20% rabatt på mobilabonnemang

20% rabatt på mobilabonnemang

NYHET: Samsungs S10-serie!

NYHET: Samsungs S10-serie!

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >