Slipp dina läsglasögon – spara 13 000 kr på linsbyte!

Slipp dina läsglasögon – spara 13 000 kr på linsbyte!

Med en linsbytesoperation hos Vårda Ögonklinik korrigeras olika typer av synfel - som närsynthet, översynthet samt astigmatism. Operationsmetoden lämpar sig bäst för personer som är 45 år eller äldre och befinner sig i situationen där egna linsen har förlorat sin naturliga förmåga att ackommodera. Linserna är högteknologiska produkter som specialanpassas för att uppnå optimal optisk kvalitet. Vårda Ögonklinik använder sig av de senaste beprövade trifokala linserna som gör att du kan se bra på flera olika avstånd – helt utan glasögon eller linser. Linsbytesoperationen hos oss kostar nu för medlemmar 46 900 kr för båda ögon (ord. 59 900 kr). Delbetalning finns alltid räntefritt från 1303 kr/mån i 36 månader*.

 

Hos Vårda Ögonklinik har du som Smart Senior just nu ett exklusivt erbjudande:

 • 13 000 kr i rabatt på linsbytesoperation med de mest avancerade linserna 
 • Kostnadsfri undersökning inför linsbyte (ord. 595 kr)
 • 5-års trygghetsgaranti 

Så går en linsbytesoperation till
Ögonoperationen utförs på samma sätt som en vanlig gråstarroperation, fast med RLE linsbyte korrigeras synfelet genom att den konstgjorda linsen har en annan brytning än den ursprungliga. Operationen är smärtfri och du ser bra redan dagen efter. 

Varför ska du välja att göra ditt linsbyte hos oss? 
Sedan starten år 1999 har vi som familjeföretag utfört linsbyten. Ja, faktum är att det var den typen av operation vi började med på Vårda Ögonklinik. Nu har vi blivit lite större – och i dagsläget har vi utfört 75 000 linsbyten i helt egen regi. Hade vi räknat på våra kirurgers samlade erfarenhet hade denna siffra naturligtvis fyrdubblats. Men nu pratar vi om egen regi. Det gör oss till en av de största aktörerna på marknaden med ögonläkare som ägare.

Läs gärna våra samlade frågor och svar här >>

Vår ögonsjukvård – hög kvalitet med korta väntetider

Det som även brukar vara betryggande är att vi har ena foten inom ögonsjukvård via Sveriges landsting. Det innebär att vi har en högre kravbild och högsta hygienstandard hos där vi rapporterar in data till centrala kvalitetsregister. Den andra faktorn är att vår tekniska del blir större både inom diagnostik, kirurgi och eftervård. Det bidrar bland annat till att vi kan diagnosticera med ögonbottenfoto och efterkorrigera med YAG-laser eller ytskiktsbehandling. Med andra ord kan vi identifiera en rad avvikelser och ögonsjukdomar, men även se till att behandla dessa.

*Kreditbelopp: 46 900 kr. Betalningsalt. 36 månader. Rörlig ränta: 0%. Kreditkostnad: 2115 kr. Administrativ avgift/mån: 45 kr. Ordinarie delbetalning/mån: 1303 kr. Uppläggningsavgift: 495 kr. Effektiv ränta: 2,96 %. Totalt belopp att betala: 49 015 kr.

Smart Rabattfakta

Hos Vårda Ögonklinik har du som Smart Senior just nu ett exklusivt erbjudande fram till 30 oktober:

 • 13 000 kr i rabatt på linsbytesoperation med de mest avancerade linserna
  (ord. 59 900 kr)
 • Kostnadsfri undersökning inför linsbyte
  (ord. 595 kr)
 • 5-års trygghetsgaranti 

Du ska ha gjort undersökningen senast 5 november 2020 för att erbjudandet ska gälla. 

Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

 • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
 • Medlemsförsäkringar från If
 • Rabatt hos Bilprovningen
 • Unika medlemsresor
 • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >