Shoppa vintermode med 100 kr rabatt + fri frakt!

Shoppa vintermode med 100 kr rabatt + fri frakt!

Vintern är en tid för både värmande vardagsfavoriter och elegant festmode. Hos klingel.se hittar du plagg från storlek 34 till 66. Fokus ligger på välarbetade detaljer och bra passform.

För den som letar efter något festfint till säsongens alla sammankomster är plisserat en stor trend. Ett tvådelat set med plisserad topp och kjol ger många kombinationsmöjligheter. Även vackra brokadtyger och leopardmönstrat är populärt och skapar härlig festkänsla. 

Lägg gärna ner lite extra tid på att hitta en jacka eller kappa som håller dig både varm och vacker i vinterkylan – du kommer garanterat använda den mycket. Hos klingel.se finns ytterplagg för alla storlekar och smaker.

Just nu får du som Smart Senior 100 kr rabatt + fri frakt (värde 49 kr) på din beställning.

Varmt välkommen!

Smart Rabattfakta

Just nu får du som Smart Senior 100 kr rabatt + fri frakt (värde 49 kr) på din beställning.

Erbjudandet gäller för en beställning per kund t.o.m. 2018-12-31.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Minsta beställningssumma är 200 kr efter avdragen rabatt. För köpvillkor se www.klingel.se/kopvillkor. Observera att erbjudandet registreras som en total rabatt om 149 kr på din följesedel.

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >