5% rabatt på rundresor

5% rabatt på rundresor

Med upplevelsen i fokus arrangerar Lotus Travel guidade gruppresor, temaresor och skräddarsydda resor till Kina, övriga Asien samt noga utvalda resmål i resten av världen.

Alltid med målsättningen att presentera de allra största sevärdheterna, men också det genuina, det som finns bakom det uppenbara. Ett bakom som kräver mod och nyfikenhet att finna, men som oftast är så berikande att möta. Med stort engagemang, värme och kunskap vill vi hjälpa dig att uppleva ännu mera på våra resmål. 

Som Smart Senior har du 5% rabatt på samtliga rundresor i Lotus Travels ordinarie utbud där man övernattar på två orter eller fler, dock ej skräddarsydda resor.

Beställ Lotus Travels resekatalog för 2019 här! 

Besök Lotus Travels hemsida här!

Information från mars 2020

Är du en av alla som vill planera in en resa längre fram men upplever att läget med coronaviruset gör att det känns svårt att ta beslut att definitivt boka?

Vi har förståelse för det och har bestämt att tillfälligt ändra våra resevillkor så att du i lugn och ro kan boka den resa du vill, avvakta hur läget utvecklas och väljer du att avboka före sista juli gör du det helt kostnadsfritt. Med detta hoppas vi att du, precis som vi kan fortsätta att inspireras av roliga resmål och se till att säkra din plats på just den resa du vill göra.  

Den handpenning som betalas vid bokning kommer alltså återbetalas om du väljer att avboka senast 31 juli. Fri av- och ombokning före 31 juli gäller för nybokningar av samtliga gruppresor, inklusive partnerresor med avresa 2020 eller 2021.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 5% rabatt på samtliga rundresor i Lotus Travels ordinarie utbud där man övernattar på två orter eller fler. 

Erbjudandet gäller endast nybokningar direkt hos Lotus Travel, och kan ej kombineras med andra rabatter samt gäller ej på skräddarsydda resor.Vänligen notera att rabatten ej kan dras av senare utan måste registreras samma dag som bokningen görs. 

För mer information kring exakt vilken rabattsats som gäller på den resa du är intresserad av, kontakta oss på 08-545 188 40

Ta del av erbjudandet

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

 

Andra populära erbjudanden

5% rabatt med Lotus Travel

5% rabatt med Lotus Travel

5% rabatt på alla resor!

5% rabatt på alla resor!

Upp till 700 kr rabatt <br>hos Scandorama

Upp till 700 kr rabatt
hos Scandorama

Guldpartners - exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >