Köp 10 st Aftonbladet & betala endast för 8 st

Köp 10 st Aftonbladet & betala endast för 8 st

Just nu kan du som Smart Senior köpa värdecheckar för 10 nr av Aftonbladet till priset av 8 nr. Erbjudandet gäller tillsvidare. Värdecheckarna kan lösas in t o m den 31 december 2020. Köp så många du behöver för året här!

Aftonbladet är Sveriges största, mest lästa dagstidning. Den kommer ut 365 dagar om året och läses av människor i hela Sverige samt större städer och turistorter utomlands. Aftonbladet är en bred tidning som står på läsarens sida. Varje dag läser i genomsnitt 600 000 människor tidningen.

Aftonbladet ger också ut veckomagasin och sällanbilagor med olika inriktning för varierade målgrupper. 

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du två Aftonbladet på köpet. Du betalar endast 200 kr för 10 st. Spara upp till 80 kr.

Värde: 280 kr

Tidningarna kommer du kunna hämta hos Aftonbladets ca 6 000 återförsäljare genom att lämna en värdecheck i kassan. Värdecheckar kommer att skickas hem till dig på posten efter att du lagt din beställning genom att klicka på beställningsknappen nedan. Värdecheckarna kan lösas in till och med den 31 december 2020 i kassan hos butik som tar emot kuponger.

Erbjudandet gäller tillsvidare. 

VIKTIG INFORMATION!
Pga rådande situation med Coronaviruset kan det dröja lite längre tid med att få beställda kuponger. Vi ber om överseende för detta.

 

Lägg i varukorgen

Inte medlem än? Bli det idag!

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till över 400 seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Rabatt hos Bilprovningen
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag

Bli medlem idag >>

Andra populära erbjudanden

Guldpartners - exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >