Dagskryssa med Eckerö Linjen till Åland!

Dagskryssa med Eckerö Linjen till Åland!

Som Smart Senior kan du nu ta med en vän och åka på en gratis dagskryssning tillsammans med Eckerö Linjen från Grisslehamn.

Just nu får du som Smart Senior ta med en vän och åka på en gratis dagskryssning tillsammans med Eckerö Linjen från Grisslehamn. Anslutningsbuss t/r ingår inom Eckerö Linjens upptagningsområde.

Underhållning
Ombord är det liveunderhållning alla dagar i veckan med M/S Eckerös kryssningsvärdar och inbjudna gästartister. Det bjuds på allt från bingo och musikfrågesporter till svenska visor, schlager och jazz.

Shopping till fina sjöpriser
I M/S Eckerös taxfreebutik hittar du allt från dofter, make-up och välgörande krämer till goda drycker, godis och leksaker. Alltid minst 25 % billigare än i land! Kom även ihåg att hålla koll efter aktuella kampanjerbjudanden.

Det ska smaka gott – på riktigt!
Ombord på M/S Eckerö finns flera olika restauranger att välja mellan. Avnjut vårt stora skärgårdsbord i bufférestaurang Bornholm, välkomponerade menyer i à la carte-restaurang Rospiggen eller rejäl husmanskost i Kafé Käringsund. 

Smart Rabattfakta

Just nu får du som Smart Senior ta med en vän och åka på en gratis dagskryssning tillsammans med Eckerö Linjen från Grisslehamn. 

Anslutningsbuss t/r ingår inom Eckerö Linjens upptagningsområde. 

Erbjudandet gäller avresa t o m den 2019-06-13 så passa på att boka din resa nu och spendera en härlig dag ute till havs med god mat, underhållning och shopping.

Ta del av erbjudandet

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

5% rabatt med Lotus Travel

5% rabatt med Lotus Travel

Upp till 700 kr rabatt <br>hos Scandorama

Upp till 700 kr rabatt
hos Scandorama

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >