Få ett tillskott till pensionen och lev nu

Få ett tillskott till pensionen och lev nu

Som Smart Senior erbjuds du en helt kostnadsfri uppläggningsavgift när du ansöker om Nya Seniorlånet för 60-plussare (värde 3 845–5 345 kr).

60plusbankens seniorlån är ett lån för dig som är 60+ och äger din bostad. Den ger dig möjligheten att få loss pengar från bostaden utan att behöva sälja.  

Lånet har inga löpande räntebetalningar eller amorteringar. Istället kapitaliseras räntan månatligen och läggs till skulden. Lånebeloppet inklusive upplupna räntor förfaller sedan till betalning då lånet ska lösas. Det är en trygg lånelösning som hjälper dig frigöra pengar från din bostad till ditt konto. Lånet kommer med både en Bo-Kvar & Skuldfrigaranti som innebär att du får bo kvar i bostaden så länge du önskar och lånet kan samtidigt aldrig bli större än bostadens värde.

Ring på 0770-17 11 12 eller fyll i kontaktformuläret här, så ser banken tillsammans med dig över dina möjligheter.

I ett representativt låneexempel hos långivaren på 600 000 kr med rörlig nominell ränta på 4,5% och månatlig kapitalisering, är den effektiva räntan 4,65%, beräknat på 15 års lånetid, inklusive uppläggningsavgift (1 850 kr), administrativ värderingsavgift (1 995 kr) och aviavgift (95 kr/år via autogiro). Lånet löper på obestämd tid, är amorteringsfritt och inga ytterligare avbetalningar görs. Total skuld efter 15 år är då 1 176 933 kr. Detta exempel baseras på aktuell ränta per den 1 april.

Smart Rabattfakta

Ansöker du om Nya Seniorlånet bjuder 60plusbanken dig som Smart Senior på en kostnadsfri uppläggningsavgift med ett värde mellan 3 8455 345 kr.

Uppläggningsavgift: 0 kr, ordinarie pris 1 850 kr

Värderingsavgift: 0 kr, ordinarie pris 1 995 kr

Anticimex besiktning (för villor): 0 kr, ordinarie pris 1 500 kr

Som Smart Senior har du dessutom en egen kundtjänst hos 60plusbanken.
Ring 0770-17 11 12 för mer information. 

Erbjudandet gäller för dig som är 60+.

Ta del av erbjudandet

Om 60plusbanken

60plusbanken erbjuder 60-plussare ett tryggt komplement till pensionen. Vår vision är att ge personer över 60 år ekonomisk rörelsefrihet och hjälpa dem att få en tryggare vardag. Vi vill vara förstahandsvalet när det kommer till seniorlån och erbjuder ett komplement till pensionen. Genom Nya Seniorlånet™ finns det möjlighet att frigöra pengar från bostaden och få lite extra att röra sig med. Läs mer om 60plusbanken här.   

60plusbanken är en del av Bluestep Bank AB (publ) som är ett bankaktiebolag och står under Finansinspektionens tillsyn. På vår koncerns webbplats hittar du mer information.

Andra populära erbjudanden

Få ett tillskott till pensionen

Få ett tillskott till pensionen

Frigör pengar för renovering

Frigör pengar för renovering

Guldpartners - exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >