15% rabatt på Apoteket.se!

15% rabatt på Apoteket.se!

Handla kvalitetskontrollerade produkter med fri frakt och snabba leveranser på Apoteket.se. Som Smart Senior erbjuder vi dig 15 % rabatt på alla egenvårdsprodukter året ut.

Hos oss finner du mängder av kvalitativa och populära varumärken och vi erbjuder våra kunder skräddarsydd rådgivning inom allt från förkylning och magbesvär till makeup och hudvård. Vi erbjuder även hel del värdefulla events och kampanjer och satsar på att vara där kunder är och vill att vi ska vara.

Om Apoteket:

Välkommen till Apoteket, Sveriges ledande apotekskedja. Vi erbjuder ett brett utbud av hälso- och skönhetsprodukter, läkemedel och hälsotjänster. Vi vill förebygga ohälsa, förbättra användningen av läkemedel och arbeta för sunda levnadsvanor. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, våra medarbetare och samhället i stort och jobbar dagligen med hälsofrågor i alla dess former.

Smart Rabattfakta

Just nu får du som Smart Senior 15% rabatt på egenvård på Apoteket.se.

Erbjudandet är endast giltigt på apoteket.se till och med 31 december 2019 och inkluderar alla egenvårdsprodukter och receptfria läkemedel. Ej receptbelagda läkemedel. Erbjudandet kan kombineras med redan nedsatta priser men inte i kombination med andra rabattkoder.

Ta del av erbjudandet

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >