10% rabatt på damkläder och mer!

10% rabatt på damkläder och mer!

Handla nyheter för vår och sommar till rabatt hos Cellbes! Här hittar du noga utvalt mode för alla, i storlekar från 34-64.

Cellbes är en svensk onlinebutik med ett välkoordinerat modesortiment i egen design och stor variation av färger och mönster. Deras mål är att lyfta och stärka kvinnor i alla åldrar och storlekar med kläder som får henne att känna sig trygg, bekväm och fin – varje dag.

Stort fokus ligger på passform och bekvämlighet oavsett storlek och damsortimentet går från stl 34-64 och herrsortimentet från S-8XL. Förutom mode finns här även träningskläder, skor och accessoarer samt ett stort utbud av underkläder. Dessutom – en stor och varierad hemavdelning med textilier, belysning och vackra inredningsdetaljer.

Smart Rabattfakta

Just nu får du som Smart Senior 10% rabatt på damkläder, inredning och mer hos Cellbes!


Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt vid köp av kompletta par glasögon hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Medlemsförsäkringar från If
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Guldpartners - Exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >