SPRF

Du som är medlem i SPRF får ditt Smart Seniorkort helt utan kostnad som en medlemsförmån. När du betalat medlemsavgiften så beställer du ditt kort själv hos Smart Senior. I samband med beställningen uppger du den kod du fått från SPRF.

Frågor om ditt medlemskap i SPRF ställer du direkt till SPRF via e-post eller telefon:
E-post
: kansli@sprf.se
Telefon:  08-702 28 80


Beställning av kort

OBS! Det är mycket viktigt att du anger rätt tidsperiod, dvs 36 månader och rabattkoden som du får från ditt förbund för att Smart Seniorkortet ska bli kostnadsfritt. Du kan alltså bortse att det står en kostnad i första steget, när du lagt in rabattkoden och klickat på "Lägg till rabattkod" justeras priset. Kontrollera alltid varukorgen innan ni bekräftar.

Vill du ha personlig service kan du kontakta medlemsservice och beställa ditt Smart Seniorkort - klicka här. 


Nyhetsbrev
I samband med registrering av dina uppgifter är det en fördel om du lämnar din e-postadress. Då får du snabbt och enkelt få information om aktuella rabatter och erbjudanden från Smart Senior. Informationen kommer till din e-post som nyhetsbrev. Det innehåller nya erbjudanden, tävlingar, nyheter om nya samarbetspartners, tillfälliga kampanjer och mycket mer.

Har du ingen e-post finns det flera gratistjänster på internet som är lätta att använda. Vi rekommenderar Googles tjänst Gmail som är ett bra och enkelt e-postverktyg.

Skapa ett Gmailkonto genom att klicka här!

Medlemsservice
Behöver du hjälp eller har andra frågor som rör Smart Senior, så är du varmt välkommen att kontakta Smart Seniors medlemsservice - klicka här.

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >