Mat- & dryckestips
Chévre Chaud med rostad rödbeta, ruccola, honung och rostade pinjenötter
Lammfilé med parmesanstuvad savojkål, svamp och hasselnöt
Spicy Tuna Melt med avokado, spenat och tallegio
Viltskavsgryta med potatispuré, rårörda lingon och kantareller
Raggmunk med stekt sidfläsk och rårörda lingon
Toast Skagen med citronmajonnäs och pepparrot
Köttragu med pappardelle pasta och buffelmozzarella
Oxfile tournedos med rödvinssky och vitlökssmör
Biff Rydberg med smörstekt kantarell och dijonnaise
Gubbröra på kavring med rädisa och picklad schalottenlök
Lyxig chipsbricka med löjrom, vispad smetana, rödlök och dill
Stekt fläskschnitzel med kaprissmör, pepparrot och råstekt potatis
Torskrygg med potatispuré, rödbeta, räksallad, hasselnöt och brynt smör
Lövbiffpasta med svamp, västerbottenost och timjan
Havets Wallenbergare med potatispuré, brynt smör och ärtor
Vintrig jordärtskockssoppa med krispigt fläsk och kavring
Chili con carne med äppelkvarg
Parmesanpasta med rostade hasselnötter och smörstekt brödströssel
Laxsashimi med nouc cham, sesammajonnäs och vårlök
Pannbiff med gräddsås, kantareller och vinbärsgelé
Grillad Iberico-kotlett med rostad potatis, mojo-rojo och semitorkade tomater
Pasta pomodoro med varm buffelmozzarella och basilika
Rödbetstartar med getostcrustini, citronette, äpple och hasselnöt
Hummerburgare med syrad selleri, lök och het chilimajo
Klassisk (oklassisk) Toast Skagen
Fishtaco med hemgjord tortilla, kålsallad och het Srirachamajonnäs
Svärmors matjesröra – en riktig påskfavorit
Carbonara - på italienarnas vis
Grillad Butcher Steak med krämig risotto och ramslökssmör
Anklevertoast med tomatmarmelad, hasselnöt och krasse
Små lyxiga hasselbackspotatis med löjrom och smetana
Kycklingburgare med tzatziki och soltorkade tomater
Grillad råbiff med pecorino, grillad sallad och hasselnöt
Minismörgåstårta med kallrökt lax, citron, pepparrot, räkor och löjrom
Havskräfte-”roll” med picklad selleri, forellrom, citron och dill
Hemkärnat kryddsmör – perfekt till sommarens grillmat
Baconlindade dadlar med getostcreme, balsamico och pumpafrö
Grand Cru Schoenenbourg Riesling – lyxig Riesling från Alsace äldsta vinhus
Kantarelltoast med Västerbottenost
Kantarellpasta med lammfilé
Helstekt kyckling med örtsmör och grillad citron
Bikini med tryffelsalami och tapenad
Lammfärsbiff med löksky, potatispuré och rårörda lingon
Grillad avokado med tonfisk, soja och sesam
En STOR nyhet – Weinmann Grüner Veltiner 1 liter
Mustig högrevsgryta med råstekt gnocchi
Nattjäst pizza med ost, kapris och basilika
Lyxig kanapé med kungskrabba
Pasta med rostad jordärtskocka, ryggbiff och svamp
Bakad sötpotatis med lönnsirap, brynt smör och vitlök
Oxfilé tournedos med rödvinsås och bränd lök
Halloumiburgare med het majonäs
Skaldjurspasta med jätteräkor
Frasig råraka med extra allt
Biff Bearnaise i ny tappning
Ragu Bolognese med Salsicciafärs
Grillad kalvschnitzel med betor, getost och syrlig dressing
Louis Max Grande Cuvée Rouge – en box i en klass för sig
Lyxig korv med slaw och friterad lök
Rostad blomkål med chorizomajonnäs
Lammracks med tomatrisotto
Mauro Primitivo Alberello
Saint Clair Vicar’s Choice Sauvignon Blanc
Torsk med räkor, dillmajonnäs och krämigt ägg
Stekt spätta med puré och kaprisskagen
Pocherad vit sparris med smörsås
Libapizza bianco med getost, lök, sparris och sidfläsk
Patatas Bravas med mojo rojo
Bruschetta med ljummen tomatröra och burrata
Lammrostbiff med Spansk potatissallad
Smörstekt toast med havskräftröra
Fänkålsrisotto med grillad havskatt
Choklad brulée med hallon
Diplomático Selección de Familia
Domaine de Verquière - ekologiskt
Lammburgare med färskost, sidfläsk och karamelliserad rödlök
Grillad spetskål med parmesan, rostade hasselnötter och krasse
Biff Rydberg med lätt karamelliserad lök och dijonnaise
Bifftataki med soja, sesam och krossade jordnötter
Kycklingmacka med gräddkokt spetskål, hericots verts och snabb rödvinssås
Louis Max Coteaux Bourguignons
Chokladkräm med hallongrädde och rostade hasselnötter
Köttragu med rökt sidfläsk, mozarella och parmesan
Oxfilépasta med kantarell och örter
Domaene Gobelsburg Langenlois Grüner Veltliner
Torsk Grenoble med rödbetor, kapris och friterad persilja
Kycklingburgare med krämig kålsallad och rökig BBQ-sås
Laxtartar med senap, lök och friterad potatis
Salcicciapasta med tomat, chili och timjan
Dubbel cheeseburgare med krispig lök och tryffelmajonnäs
Hummertoast med hummercapuccino
Domäne Wachau Riesling Smaragd Ried Loibenberg
Lammrostbiff med råraka, semitorkad tomat och rödvinssås
Bikini med prosciutto, tallegio och parmesan
Chablis med stor smakupplevelse
Stekt rådjursfilé med hasselback och svampsås
Ugnsbakad lax med romsås och syrlig fänkålssallad
Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc
Abborre med 2 gånger blomkål, örtig vitvinssås och pepparrot
Gratinerad pannbiff med lök och rödvinsssky och rostad potatis
Langhe Rosso - Giovanni Rosso
Tryffelchips med san Danielle och parmesankräm
Räkchips med asiatisk laxtartar med koreansk senap
Grillad Club Sandwich med parmesan och dijonmajonnäs
Grillat lamm med brynt vitlökssmör, krämig gratäng och bakad tomatsallad
Citronalioli och het räkdipp - två goda såser till räkor
Montico The Italian Zinfandel
Pizza med buffelmozzarella och kapris och basilika
Vispad mozzarella med tomatsallad, syrad rödlök, balsamvinäger och crustini
Marastoni Ripasso Superiore
Skogssvampravioli med brynt smör, marconamandel och rosmarin
Laspina Primitivo Organic
Dominio Alto Cava Brut Organic
Bränd Manchego med balsamico och rostade solrosfrön
Ragu på högrev och fänkålssalsiccia med vitlökscrunch
Marastoni Prosecco Organic Extra Dry
Minitoast med dijonnaise, pecorino och ibericoskinka
Räksallad med pepparrot, äpple, rödkål och grönkålscrunch
Sommarsallad med buffelmozzarella, persika, balsamvinäger och söta tomater
Matig melon- och fetasallad med limeyoghurt, kronärtskocka och mynta
Biff Rydberg med svartpeppardijonnaise
Fiskgryta med pannstekt röding
Bakad potatis med örtsmör med örtig skagen
Grillad rödräka med kronärtskocka och örtolja
Charktallrik med sotad ryggbiff
Mustig ragu på tre olika sorters kött
Kantarellpasta med lök, zucchini och vitlök
Helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis och svampsås
Tomattartar med Nduja och buffelmozzarella
Steak frites med dragonmajonnäs och sallad med soltorkad tomat och parmesan
Lammfilé med gräddkokt spetskål, rostad jordärtskocka, kantarell, getost och hasselnötter
Pizzarulle med buffelmozzarella, tomat, parmaskinka och basilika
Stekt gnocchisallad med lökvinägrett, pinjenötter och parmesan
Pulled beef taco med jalapeno och avokadokräm
Råbiff med smörstekt kantarell och parmesan & tryffelmajonnäs
Sotad bifftataki taco med avokadokräm, vitkål och sesam
Chevretoast med lammentrecôte, rödbetor, kanderade valnötter och örtig sallad
Mustig lasagne med högrev och ostbechamel
Svamppasta med spetskål, rosmarin och stekt biff
Krispig croissant med örtig räkröra
Smörstekt toast med forellrom, citron och örter
Krämig pasta pesto med lammfilé
Lyxig löjromsservering med brynt smörsmetana och potatiskrisp
Rostad rödbeta med blomkålskräm, fetaost och brynt smör
Lyxig råbiff med parmesan, örter och umamimajonnäs
Ugnsbakad lax med dillmajonnäs, kokt potatis och citronslungad blomkål
Bakad skrei torsk med vitvinssås smaksatt med pepparrot, brynt smör och ärtor
Kryddstekt lammrostbiff med rosmarinpotatis och kryddsmör
Ragu al penne med rucola och parmesan
Rödvinsbrässerat högrev med bränd syltlök, champinjoner och potatispuré
Krämig kycklingpasta med 3 x lök, senap och parmesan
Pan con tomate med stracciatella
Cannelloni med köttfärs, lök, ricotta och tomatsås
Moster Esters frasiga våfflor
Kalvfrikadeller i tomatsås
Tomatpasta med Ndjuja, mascarpone och parmesan
Kallrökt laxtoast med äggkräm, citron och dill
Shrimp roll i rostad brioche
Varmrökt laxsallad med sparris och gräslökssås
Dubbel cheese med yellow mustard majonnäs och karamelliserad lök
Löjromspasta med brynt smör och löjrom
Chili taco med chipotlemajonnäs
Grillad vit sparris, pilgrimsmussla och ramslöksmajonnäs
Het räksnitt med srirasha och koriander
Smørrebrød med kallrökt lax, ägg, citron och pepparrot
Grillat flatbread med bakad tomat, lagrad balsamico, parmesan och ricotta
Grillad lammytterfilé med grillad lökrisotto
Asian taco med grillad tonfisk, sesammajonnäs och picklad chili
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör
Grillad biff med chilimajonnäs, grillad sparris och friterad krossad potatis
Grillad Picanha med krämig kantarellrisotto och tryffelsmör
Arancini med kantarell, mozzarella och parmesanmajonnäs
Friterad råraka med havskräfta och brynt smörsmetana
Pulled pork fritters med chilimajonnäs
Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré, bränd syltlök och champinjon
Laxpudding med brynt smör och edamamebönor
Klassisk kanelbulle med pärlsocker
Flatbread med kantarell, citron, zucchini, västerbottenost och salladslök
Lammfärsbiff med citron, klyftpotatis och rökt paprikamajonnäs
Salcicciapasta med svamp, tomat och vitlök
Lammytterfilé med krämig risotto, rostad solrosfrö och bakad tomat
Falukorvtournedos med rödvinsås, svamp, och bränd syltlök
Övebyröra - en oemotståndlig kanapé
Kycklingbröst med gräddkokt dragonkål och smörstekt ostronskivling
Hemgjord pizza med vitlök, kronärtskocka och ruccola
Kanapé med parmesankräm, brända druvor och lagrad balsamicovinäger
Bakad torsk med blomkål, bakad purjolök och sandefjordsås med gräslök & rom
Räktoast med parmesan, selleri, och citron
Kanapé med rostad rödbeta, getostkräm och lagrad balsamico
Dubbel cheeseburgare med rostad vitlök- & tryffelmajonnäs
Grillad entrecote med rödvinskaramelliserad lök och potatisgratäng
Kalvköttbullar i tomatsås med parmesan och citron
Spröda oststänger med gräslöksdipp
Kryddglaserad, grillad flankstek med tomat- och majssalsa, rostad potatis och aioli
Matig sallad med grillad tonfisk, primörer och dijonnaise
Grillad caesarsallad med lök och grillad kyckling
Höstig cheeseburgare med kantarell, lök och parmesan